Akcija!

MyHummy Medvedek Mister s senzorjem

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
(1 mnenje stranke)

69.00 58.65 z DDV

MyHummy šumeči medvedek ni samo igrača namenjena novorojenčkom, on je prvi pravi prijatelj. Najboljši prijatelj je tudi malčkom, ki že veselo raziskujejo svet. Njegova ušesa, obraz in roke, spodbujajo senzorični razvoj otroka. Ko je čas za spanec se otrok privije k mehkemu medvedku, njegov zvok pa ga nežno popelje v sanje.

Narejeno v EU.

Samo še 2 na zalogi

Šifra: 013 Kategorija:

Opis

Medvedek ni samo igrača namenjena novorojenčkom, on je prvi pravi prijatelj. Najboljši prijatelj je tudi malčkom, ki že veselo raziskujejo svet. Njegova ušesa, obraz in roke, spodbujajo senzorični razvoj otroka. Ko je čas za spanec se otrok privije k mehkemu medvedku, njegov zvok pa ga nežno popelje v sanje.

Zvočna naprava je varno shranjena v medvedovem trebuhu in je za vklop zvok ni potrebno odstranjevati iz žepka.

Medved je sešit iz certificiranih materialov, varnih za uporabo že od prvega dne dalje.

Medveda lahko operete v pralnem stroju, vendar nikar ne pozabite prej odstraniti zvočne naprave iz igrače.

Mere medveda: 19 x 36cm

Funkcije myHummy

5 različnih zvokov

– Dva zvoka sušilnika za lase
– Zvok s srčnim utripom
– Zvoki valovanje morja
– Zvok kapljic dežja

Funkcija “Sleep sensor”

Po tem, ko se zvočna naprava samodejno izklopi, preide v način pripravljenosti. Senzor  bo prepoznal jok ali kakršnokoli oglašanje vašega otroka in zvočno napravo ponovno aktiviral, tako bo zvočna naprava predvajala izbran šum z določeno  glasnostjo naslednjih 60 minut ter bo potem spet prešla v stanje pripravljenosti. Senzor je tako aktiven do 12ur, ko želite funkcijo “Sleep sensor” deaktivirati, enostavno izklopite zvočno napravo.

NON-STOP SISTEM

Non – stop sistem vam omogoča, da zvočna naprava predvaja beli šum do 12ur neprekinjeno. V tem času se zvočna naprava ne bo samodejno izklopila, prav tako ne bo spreminjala izbranega belega šuma ter glasnosti. Zvočno napravo lahko tudi izklopite z glavnim gumbom. V kolikor želite vklopiti funkcijo »non-stop sistem«, gumb zvočne naprave, takoj po vklopu 3x hitreje pritisnite (poklikajte). Če zvočno napravo ponovno izklopite in vklopite, le ta avtomatično preide v funkcijo »Sleep sensor«.
Nastavitev glasnosti predvajanja zvokov
Spodbuja senzorični razvoj

Deluje na baterije 3 x AAA (baterije niso priložene)

Vse myHummy_je je mogoče oprati v pralnem stroju (zvočno napravo se odstrani iz igrače)

1 mnenje za MyHummy Medvedek Mister s senzorjem

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Mateja

    Kljub precejšnjim dvomom sem se odločila za MyHummy Mistra. Ko je že naslednji dan prispel, sem bila presenečena. Kvaliteten medvedek, ki ga je mali Jaka takoj vzljubil, beli šum je prijeten in res uspava otroka, tudi senzor deluje kot mora, saj hitro aktivira šumenje in mi velikokrat prihrani vstajanje iz tople postelje. Nam je zelo všeč!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja