Akcija!

MyHummy g. Zaspanko Krem z mobilno aplikacijo

79.00 55.30 z DDV

Šumeči gospod Zaspanko ni samo igrača namenjena novorojenčkom, on je pravi pravi prijatelj. Najboljši prijatelj je tudi malčkom, ki že veselo raziskujejo svet. Tkanina minky, ter roke in noge gospoda Zaspanka spodbujajo senzorični razvoj otroka. Ko je čas za spanec se otrok privije k mehkemu okroglemu prijatelju, njegov zvok pa ga nežno popelje v sanje.

Narejeno v EU.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Gospod Zaspanko ni samo igrača namenjena novorojenčkom, on je pravi pravi prijatelj. Najboljši prijatelj je tudi malčkom, ki že veselo raziskujejo svet. Tkanina minky, ter roke in noge gospoda Zaspanka spodbujajo senzorični razvoj otroka. Ko je čas za spanec se otrok privije k mehkemu okroglemu prijatelju, njegov zvok pa ga nežno popelje v sanje.

Zvočna naprava je varno shranjena v Zaspankovem trebuhu in je za vklop zvok ni potrebno odstranjevati iz žepka.

Gospod Zaspanko je sešit iz certificiranih materialov, varnih za uporabo že od prvega dne dalje.

Gospoda Zaspanka lahko operete v pralnem stroju, vendar nikar ne pozabite prej odstraniti zvočne naprave iz igrače.

Mere Gospoda Zaspanka: 14 x 23cm

Funkcije myHummy

5 različnih zvokov

– Dva zvoka sušilnika za lase
– Zvok s srčnim utripom
– Zvok valovanje morja
– Zvok kapljic dežja

Funkcija “Sleep sensor”

Po tem, ko se zvočna naprava samodejno izklopi, preide v način pripravljenosti. Senzor  bo prepoznal jok ali kakršnokoli oglašanje vašega otroka in zvočno napravo ponovno aktiviral, tako bo zvočna naprava predvajala izbran šum z določeno  glasnostjo naslednjih 60 minut ter bo potem spet prešla v stanje pripravljenosti. Senzor je tako aktiven do 12ur, ko želite funkcijo “Sleep sensor” deaktivirati, enostavno izklopite zvočno napravo.

NON-STOP SISTEM

Non – stop sistem vam omogoča, da zvočna naprava predvaja beli šum do 12ur neprekinjeno. V tem času se zvočna naprava ne bo samodejno izklopila, prav tako ne bo spreminjala izbranega belega šuma ter glasnosti. Zvočno napravo lahko tudi izklopite z glavnim gumbom. V kolikor želite vklopiti funkcijo »non-stop sistem«, gumb zvočne naprave, takoj po vklopu 3x hitreje pritisnite (poklikajte). Če zvočno napravo ponovno izklopite in vklopite, le ta avtomatično preide v funkcijo »Sleep sensor«.
Nastavitev glasnosti predvajanja zvokov
Spodbuja senzorični razvoj

MyHummy zaspanka lahko upravljate s svojim mobilnim telefonom prek aplikacije, ki je povezana s šumečim srcem medvedka. Povezava je vzpostavljena prek Bluetootha in je povsem  enostavna za upravljanje. Aplikacija vam omogoča, vklop in izklop šumeče naprave, aktivacijo senzorja, izbiro zvoka in dolžino trajanja, opozori vas, ko se vaš otrok prebudi in vas z obvestilom obvesti v kakšnem stanju je myHummy medvedek.

Deluje na baterije 3 x AAA (baterije niso priložene)

Vse myHummy_je je mogoče oprati v pralnem stroju (zvočno napravo se odstrani iz igrače)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MyHummy g. Zaspanko Krem z mobilno aplikacijo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja